Beste dubbele fietstas

13 mei 2023 Fietsen
Wil je veel bagage meenemen op de fiets? Dan is een dubbele fietstas een goede keuze. Deze tassen hangen stevig aan de bagagedrager. Wij zetten de beste voor je op een rij.

Wat is een dubbele fietstas?

Een dubbele fietstas is een tas die speciaal is ontworpen om op de bagagedrager van een fiets te worden bevestigd. Het is een set van twee tassen die aan beide zijden van de fiets kunnen worden opgehangen. Deze tas biedt erg veel ruimte voor je bagage.

Beste dubbele fietstas 2023

1. Blokker dubbele fietstas bisonyl 40 liter

Vervoer moeiteloos al je aankopen naar huis per fiets met de Blokker dubbele fietstas van duurzaam bisonyl. Deze fietstas, vervaardigd uit waterdicht en robuust bisonyl, biedt uitstekende functionaliteit met zijn handige gespsluiting. Eenvoudig te bevestigen op je fiets middels de riempjes en klittenband. Geniet van een royale opbergruimte van 40 liter.
Bekijk op Blokker.nl

2. Blokker dubbele fietstas polyester 40 liter

Vervoer moeiteloos al je boodschappen op de fiets naar huis met de Blokker fietstas, voorzien van een subtiele bladeren print. Deze trendy fietstas, vervaardigd uit waterafstotend polyester, biedt optimale functionaliteit dankzij de handige gespsluiting. De bevestiging op je fiets is een fluitje van een cent met de handige riempjes en klittenband. Geniet van een ruime opbergruimte van maar liefst 40 liter. Ontdek nu deze stijlvolle en praktische fietstas bij Blokker.
Bekijk op Blokker.nl

3. AG Fietstas 46 Liter - Dubbele Fietstas - Extra veel ruimte - Waterafstotend - Reflectoren fietstassen

De AG Fietstas is een uiterst populair en betrouwbaar accessoire, geliefd om zijn kracht en stijl. Met een royale inhoud van maar liefst 46 liter is deze tas een ware kampioen in ruimte. Of het nu regent of niet, de waterafstotende eigenschap zorgt ervoor dat je spullen droog blijven. Met voldoende plek voor al je boodschappen hoef je je geen zorgen te maken over natte producten. Deze duurzame tas is geschikt voor alle soorten fietsen, inclusief elektrische modellen.

Eigenschappen:

  • Hoogste kwaliteit
  • Waterafstotend: houdt je spullen droog
  • 46 liter: buitengewoon veel ruimte
  • Past op elke fiets Veilig: voorzien van reflecterende bedrukkingen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Prachtig design
  • Lichtgewicht: slechts 1.4 kg
  • Niet tevreden? Geld terug garantie!
Bekijk op Blokker.nl

5. Blokker dubbele tour fietstas nylon 40 liter

Neem al je boodschappen met gemak mee naar huis op de fiets met deze Blokker dubbele fietstas van sterk bisonyl. Inhoud 40 liter.
Bekijk op Blokker.nl

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een dubbele fietstas gebruiken?

Een dubbele fietstas is handig voor het vervoeren van spullen tijdens het fietsen, zoals boodschappen, kleding of andere benodigdheden. Het verdeelt het gewicht van de lading over de fiets en zorgt voor een betere balans tijdens het fietsen.

Wat is het verschil tussen een dubbele fietstas en een enkele fietstas?

Een enkele fietstas is ontworpen om aan één kant van de fiets te worden bevestigd, terwijl een dubbele fietstas aan beide kanten van de fiets kan worden bevestigd. Een dubbele fietstas biedt daarom meer opbergruimte dan een enkele fietstas.

Kan ik een dubbele fietstas op elke fiets gebruiken?

In principe kan een dubbele fietstas op elke fiets worden gebruikt, zolang de fiets een bagagedrager heeft waarop de tassen kunnen worden bevestigd. Het is echter wel belangrijk om te controleren of de tas past bij de afmetingen van de bagagedrager en het gewicht dat de fiets kan dragen.

Hoe kan ik een dubbele fietstas bevestigen aan mijn fiets?

Het bevestigen van een dubbele fietstas aan een fiets verschilt per model en merk. Over het algemeen wordt de tas bevestigd met haken of riemen die om de bagagedrager van de fiets worden gewikkeld. Raadpleeg de handleiding van de tas of kijk online voor specifieke instructies.

Kan ik mijn dubbele fietstas wassen?

Ja, de meeste dubbele fietstassen kunnen worden gewassen in de machine op een lage temperatuur. Raadpleeg de handleiding van de tas voor specifieke instructies.

Kan ik mijn dubbele fietstas gebruiken tijdens regenachtig weer?

Ja, veel dubbele fietstassen zijn waterdicht of waterafstotend. Het is echter altijd aan te raden om extra voorzichtig te zijn tijdens regenachtig weer en om kwetsbare spullen in een plastic zak te verpakken voordat u ze in de tas doet.

Zijn er verschillende maten dubbele fietstassen?

Ja, er zijn verschillende maten dubbele fietstassen beschikbaar om te passen bij verschillende bagagedragers en fietsen. Het is belangrijk om de afmetingen van uw fiets en de bagagedrager te controleren voordat u een tas koopt om ervoor te zorgen dat deze goed past.