Fietsen en afvallen

U wilt graag afvallen, maar het lukt maar niet? Veel mensen kennen dit probleem, omdat het hen ontbreekt aan disipline om naar de sportschool te gaan en gezond te eten. Het is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het mogelijk dit met een simpele aanpassing om te buigen. Vaak kunnen die kleine aanpassingen mooie resultaten tot gevolg hebben. In dit artikel leest u ons pleidooi om af te vallen met behulp van de fiets.

Beweging en voeding

Voor de meeste mensen is het duildeijk dat afvallen bestaat uit gezond eten en voldoende beweging. Het is een utopie om te denken dat alleen meer bewegen en sporten u helpt om die overtollige kilo’s te verbranden. Ook een gezond voedingspatroon is nodig om die vetrollen kwijt te raken. Door meer te bewegen aan de ene kant en doorgaan met eten van vet en suikerrijke voeding aan de andere kant schiet u niks op. Het vervangen van ongezonde voeding met veel groenten en fruit is echt een must voor een zichtbaar resultaat. Vaak kan meer beweging wel tot een betere gemoedstoestand leiden waardoor u het ongezonde snacken kan weerstaan. Heeft u de weg naar gezond eten gevonden? Dan hebben wij een effectieve activiteit om ongemerkt veel calorieen te verbranden.

Fietsen: altijd en overal

Fietsen is een goedkope manier om je te verplaatsen. Iedereen heeft wel een fiets. Fietsen is een perfect middel om die kleine afstanden in de stad of daarbuiten te overbruggen. Tegenwoordig kan er met de elektrische fiets grote afstanden afgelegd worden. Daardoor is het mogelijk om zowel de korte als de lange woon-werk afstanden per fiets af te leggen. Daarnaast zijn er dagelijks meer momenten dat je de fiets kan nemen. Denk hierbij aan boodschappen doen, kinderen ophalen van school en een bezoek brengen aan familie en vrienden. Er zijn tal van momenten dat je kan besluiten om de fiets te pakken. Daarmee bespaar je niet alleen geld en het milieu, maar verbrandt je ook calorieen.